Welkom op het inschrijvingssysteem van R.V. Derbyclub Opglabbeek


Springclinic Robbert Ehrens: 16 maart 2019


Na het grote succes van vorig jaar, komt Robbert Ehrens ook dit jaar op 16 maart 2019 weer naar onze club om een boeiende springclinic te geven.

Alle deelnemers zullen met een headset rijden zodat ze Robbert goed kunnen horen en het publiek kan alles via de geluidsinstallatie volgen.

Enkel leden kunnen aan de clinic deelnemen (rijden), maar indien er plaatsen over zijn, zullen de inschrijvingen voor niet-leden opgesteld worden.

Robbert Eherns is de zoon van de Nederlandse bondscoach springen nl. Rob Ehrens. 5 jaar lang heeft Robbert paarden opgeleid en getraind voor diverse stallen, maar daarna heeft hij zijn eerste eigen professionele springstal in Sevenum (NL) uitgebouwd, maar ondertussen is hij naar een eigen complex in Weert (NL) verhuisd. Naast het opleiden en trainen van paarden, steekt Robbert veel tijd en energie in het overbrengen van zijn kennis aan andere ruiters en amazones en dit in de vorm van lessen en/of clinics. Tevens is Robbert ook actief als bestuurslid van het AES Stamboek.
Diverse getalenteerde springpaarden hebben hun basisopleiding van Robbert Ehrens gekregen. Enkele voorbeelden hiervan zijn Marcu Quintus, Verona, Barino, VDL Alpha en Hisa. Op youtube vindt u eveneens talrijke filmpjes van Robbert Ehrens aan het werk! Tevens vindt u ook extra informatie op zijn website www.stalehrens.com
In totaal zal Robbert voor 4 uur naar onze club afzakken en hierdoor is het aantal plaatsen beperkt. Daarom hebben we ervoor geopteerd om 4 groepen te maken met steeds 4 deelnemers. Opgelet: de deelnemers dienen wedstrijdervaring te hebben!

Aanvang clinic 13u
1.      Pony’s
2.      Paarden clear round + serie A (90cm)
3.      Paarden serie B (100cm)
4.      Paarden serie 1 + 2 (110cm + 120cm)

Deelname aan deze clinic bedraagt 20 euro per combinatie

 
 
1. Pony's - Clinic
€ 20
2. Paarden clear round + serie A (90cm) - Clinic
€ 20
3. Paarden Serie B (100cm) - Clinic
€ 20
4. Paarden Serie 1 + 2 (110cm + 120cm) - Clinic
€ 20