Laatste nieuws

Beste ruiters en amazones, we vinden het heel fijn dat jullie zo massaal gebruik maken van onze accommodatie en het beschikbare materiaal, maar in ruil hiervoor verwachten we wél dat het materiaal opgeruimd én van de grond gelegd wordt! Op deze manier gaat alles veel langer mee én geraakt niemand gefrustreerd! Voor wat, hoort wat! Bedankt!

Lees meer op onze facebook

We kunnen jullie trots meedelen dat op zaterdag 28 augustus een dressuurclinic op onze terreinen georganiseerd zal worden. Dit jaar zal niemand minder dan Claudia Dorpmans, één van onze internationale dressuuramazones, dit voor haar rekening nemen! Claudia heeft enorm veel ervaring met het opleren en uitbrengen van (jonge) paarden en dit seizoen schittert ze succesvol in de ring in de reeks 5-jarige paarden (FEI), maar eveneens ook in de Prix St Georges én in Grand Prix! Met andere woorden: Claudia Dorpmans kent de kneepjes van het vak en we kunnen niet wachten tot het zover is!

Lees meer op onze facebook

Op de CDI*** dressuur in Sint-Truiden is @naomi nouwen sterk bezig! Ze behaalde een 3de plaats met 71,91% in de Inter Freestyle! Proficiat!!

Lees meer op onze facebook

Weer een podium plaats! Ditmaal werd Kim Nullens met Glamour kampioen serie 1 🥇🏆

Lees meer op onze facebook

@claudia Dorpmans wint met haar hengst Bravo met 84.6% de fei klasse voor de 5-jarige paarden!! Proficiat!!

Lees meer op onze facebook

Ook bij de KR jumpingruiters werd de beker van Limburg (junioren/senioren) verreden en ook hier staat een combinatie van Derbyclub op het podium! Proficiat Van Vlierberghe Sammy met je 2de plaats! Bij de LRV werd Sus Dirickx 3de in de reeks zwaar!

Lees meer op onze facebook

Onze leden hebben weer een fantastisch weekend achter de rug! Bij de KR dressuur vond de Beker van Limburg plaats. Nadine Maeger werd 2de in niveau 0 en Zoe Niessen won niveau 3 en werd gevolgd door @rune slenders op plaats 3! Bij de LRV won Torsten Wauters De L2 en zijn dochter @Janne Wauters werd knap 4de! Proficiat!!!!

Lees meer op onze facebook

De actie van Carrefour duurt nog tot 12/7 dus aarzel niet om je spaarpunten in te scannen en aan Derbyclub Opglabbeek te schenken!! Alvast bedankt!!

Lees meer op onze facebook

Hoe trots kunnen we zijn!!! Na Jos Knevels opnieuw een lid van Derbyclub die aan de Paralympics deelnemen!!! Proficiat Kevin Van Ham!!!!! Wij zullen voor je duimen!!

Lees meer op onze facebook

Sharon Lubkemann zet haar hoef-/voetafdruk op de wedstrijden!! Proficiat!!!

Lees meer op onze facebook

The road to Tokyo OS 2021 …. Met “onze” Kevin Van Ham in the picture!!

Lees meer op onze facebook

Volg de uitslagen van onze ruiters en amazones op de voet! https://drive.google.com/drive/folders/1ARv9Gk_oahOnVh1N1QVVekdumIPt2bfB?usp=sharing Het seizoen is 3 weken bezig en wat zijn ze weer aan het knallen!🤩 Dressuur: 6x 1e plaats, 5x 2de plaats, 2x 3de plaats Springen: 4x 1e plaats, 5x 2de plaats (en de uitslag van dit weekend staat nog niet eens online!🤩

Lees meer op onze facebook

Ook bij de jumping zien we weer knappe prestaties verschijnen! Katrien Walczak, Kim Nullens en Lien Cardeijnaels wonnen een proef en Eline Gielen werd 2de! Nog knappe prestaties? Laat het ons gerust weten!

Lees meer op onze facebook

Het seizoen is pas begonnen en onze leden zetten weer fantastische prestaties neer! Kevin Van Ham zette 2 proeven achter zijn naam en laat zien dat hij in topvorm is voor Tokyo 2021! Maar ook Zoe Niessen en Nathalie Pagan schreven dressuurproeven op hun naam! Tevens werden Kirsten Prevot en Rune Slenders 2de en Nadine Maeger 3de! Proficiat!!! Nog knappe prestaties van onze ruiters en amazones? Laat het ons zeker weten!

Lees meer op onze facebook

Het bestuur is positief over het organiseren van activiteiten van augustus 2021! Voor het clubkampioenschap kunnen we al meedelen dat we op ZATERDAG 16 oktober de dressuurruiters hun beste beentje voor zullen zetten en op ZONDAG 17 oktober is het de beurt aan de springruiters!

Lees meer op onze facebook

Het begin van het wedstrijdseizoen staat voor de deur en dat betekent dat de licenties vernieuwd moeten worden. Is je lidgeld nog niet in orde? Houd er dan rekening mee dat dit eerst in orde moet zijn en dat het vanaf dan een manueel proces is om alles in orde te brengen!! Wacht dus niet tot het laatste moment, maar wees er op tijd bij!!!!

Lees meer op onze facebook

Aan onze ruiters en amazones: gelieve de bossen te mijden zolang de situatie niet onder controle is!

Lees meer op onze facebook

Het einde/begin lijkt in zicht te zijn! Houd er rekening mee dat je lidgeld in orde dient te zijn alvorens je je licentie in orde kan brengen! Je lidgeld vernieuwen/je lid maken kan zeer snel en eenvoudig via onze website www.derbyclub.be - lid worden?

Lees meer op onze facebook

Opnieuw dit jaar geen 4-daagse jumping voor ons 😢wil je onze club toch steunen? Dat kan via de actie van Carrefour! Hopelijk tot in september op onze dressuurwedstrijd!

Lees meer op onze facebook

Ga je winkelen in de Carrefour (partners)? Dan kan je op een eenvoudige manier onze sportclub een mooie materiële ruggensteun bezorgen. Bij elke aankoopschijf van 20 euro (op vertoon van de Carrefour Bonus Card) krijg je 1 steuncode die je via de app of de website aan onze club (Derbyclub) kan schenken. Help jij ons sparen? Aarzel zeker niet om ook vrienden, familie en. buren warm te maken om hun steuncodes aan onze club te schenken! Alvast bedankt en deel gerust onze actie!!!

Lees meer op onze facebook

Vandaag zetten we onze voorzitter in de bloemetjes, want Jos Lemmens gaat op pensioen! Geniet ervan!!! Proficiat!

Lees meer op onze facebook

Afgelopen woensdag luisterden we vol aandacht naar de Veiligheidsraad. Helaas veel "ALS .. DAN ..." en EVENTUEEL een versoepeling op 8 mei. Binnen dit onzeker kader is het voor ons als club, bestuur én vrijwilligers onmogelijk om een kwaliteitsvolle 4-daagse jumping te organiseren. Hierdoor zijn we genoodzaakt om onze wedstrijd van 13-16 mei te annuleren. We hopen dat we op 6 juni onze KR dressuurwedstrijd kunnen organiseren én dat we volgend jaar wél terug onze 4-daagse jumping met amazonekampioenschap kunnen organiseren! Ook bij ons is de teleurstelling groot, maar we hopen en rekenen op jullie begrip en steun! Het voltallige bestuur van Derbyclub Opglabbeek

Lees meer op onze facebook

Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!!!

Lees meer op onze facebook

We zijn voorzichtig positief over de evolutie van rhino en Corona en daarom is vorige week de ledenbrief over de organisatie van de spring- en dressuurlessen verschenen! Geen ledenbrief ontvangen? Controleer even of uw lidgeld al betaald is!! Hopelijk tot snel!

Lees meer op onze facebook

Zoals jullie wellicht reeds vernomen hebben is het Rhino-virus in opmars en daarom zijn we als club genoodzaakt om onze verantwoordelijkheid te nemen om er samen voor te zorgen dat de verspreiding van het virus ingedijkt kan worden. Hierdoor zullen onze pistes gedurende 14 dagen gesloten worden! Gelieve hier rekening mee te houden! Volg alles verder op via de website van paardensport Vlaanderen https://www.paardensport.vlaanderen/nl/nieuws/Algemeen-Paardensport-Vlaanderen-KBRSF-en-LEWB-nemen-maatregelen-om-EHV-1-opmars-te-vermijden

Lees meer op onze facebook

Edwin Franco won vandaag met desperado de finale van de 8-jarige paarden in Sentower! Proficiat!!!!

Lees meer op onze facebook

Eveneens een interessant weetje dat terug te vinden is op de website van Paardensport Vlaanderen https://paardensport.vlaanderen/nl/lidmaatschap/ik-wil-op-wedstrijd

Lees meer op onze facebook

Aangezien we verschillende vragen i.v.m. brevettenafnames kregen, delen we graag deze boodschap van Paardensport Vlaanderen (terug te vinden op hun website: https://paardensport.vlaanderen/nl/lidmaatschap/ik-wil-op-wedstrijd)

Lees meer op onze facebook

Iedereen voelde de bui al hangen, maar vandaag kwam dan ook dat telefoontje .... Helaas mogen we ook dit jaar geen springclinic en oefenparcours organiseren! We keken er, net zoals jullie, enorm naar uit, maar gezien de huidige maatregels kan het helaas niet anders! We blijven echter positief en we hopen dat we jullie in het verlengde weekend van OHH voor onze 4-daagse jumping kunnen ontvangen, al is het in een andere vorm/ander kleedje dan we gewoon zijn! Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Lees meer op onze facebook

“Oops they did it again!” 🥳Cindy Schuurmans en Sharon Lubkemann startten gisteren in de prix saint georges. Cindy behaalde een eerste plaats en werd op de voet gevolgd door Sharon! Ook Zoe Niessen maakte een sterkte start met haar nieuwe paard en haalde zo een a-kaderscore binnen! Goed bezig dames!🥳

Lees meer op onze facebook

Laatste dag van de maand januari en dit wil ook zeggen dat je verzekering van je licentie (2019) verloopt. Wil je verzekerd blijven, maak dan snel je lidgeld in orde en vraag zelf of via de club je verzekering aan! Hou het veilig!

Lees meer op onze facebook

Wedstrijden zijn voorlopig enkel weggelegd voor de professionele ruiters en amazones en we kunnen trots meedelen dat 3 van onze prof-amazones afgelopen weekend fantastisch gepresteerd hebben! Cindy Schuurmans en Sharon Lubkemann veroverden een eerste plaats en Claudia Dorpmans wist zich op een derde plaats te klasseren! Proficiat dames! https://equnews.be/articles/larissa-pauluis-op-een-en-twee-in-grand-prix-turnhout?fbclid=IwAR1JLKOUbVBMbXbnadkjE7AYPAiLArh2k48_zMRCuFERjMrEZeE5p5vWh5c

Lees meer op onze facebook

Verschillende gezinnen hebben hun lidmaatschap bij Derbyclub reeds vernieuwd, waarvoor onze dank! Zodra het lidmaatschap in orde is, kan ook de licentie én/of de verzekering bij Paardensport Vlaanderen in orde gebracht worden, want deze zijn nu immers verlopen! (manueel proces dus indien het zéér dringend is, even telefonisch contact opnemen) We kijken er alvast naar uit om ook uw lidmaatschap te vernieuwen én om nieuwe leden te verwelkomen!

Lees meer op onze facebook

Vandaag is het nieuwe programma van Paardensport Vlaanderen online verschenen, dus vanaf nu kunnen we onze leden hieraan toevoegen zodat ze hun licentie en/of verzekering kunnen vernieuwen. Word snel lid of vernieuw snel je lidgeld (3O euro voor het volledige gezin!) via onze site (www.derbcylub.be) en dan doen wij de rest!!

Lees meer op onze facebook

Het bestuur van Derbyclub Opglabbeek wenst iedereen een zalig, gelukkig én gezond 2021!! We hopen dat we snel 2020 kunnen vergeten en dat we dit jaar opnieuw onze goedgevulde activiteitenkalender op een normale manier kunnen afwerken, want we hebben jullie allemaal gemist!!!

Lees meer op onze facebook

Al verschillende dagen hangt deze mooie helm op onze omheining! Van wie is deze helm? Laat het ons weten op info@derbyclub.be zodat we deze aan jou terug kunnen bezorgen!

Lees meer op onze facebook

We hopen dat iedereen een fijne, veilige en gezonde kerst heeft gehad 😍

Lees meer op onze facebook

O.w.v. de maatregelen betreffende het coronavirus vandaag helaas géén St. Hubertusviering :-( Maar we wensen iedereen een gezellige zondag! Geniet van het mooie weer en blijf gezond!

Lees meer op onze facebook