Laatste nieuws

horses.nl

Een mooi artikel over Jeannette Haazen! Trots op deze dressuuramazone van onze club!

Lees meer op onze facebook

horseman.org

The road to Tokio is open!! 👍👍succes @kevinvanham!

Lees meer op onze facebook

derbyclub.be

Januari loopt op zijn einde en veel van onze leden hebben hun lidgeld én hun licentie en/of verzekering voor 2020 reeds vernieuwd. Je moet je lidgeld nog vernieuwen? Je bent nog op zoek naar een leuke club? Surf dan als de bliksem naar onze website en maak je lid van Derbyclub! Het ganse gezin is lid van de club, je mag vrij gebruik maken van de accommodatie en maandelijks krijg je een ledenbrief boordevol leuke activiteiten! Www.derbyclub.be

Lees meer op onze facebook

@Sharon Lübkemann werd dit weekend 3de op de Nederlands Limburgse kampioenschappen dressuur in de reeks Z! Proficiat!!

Lees meer op onze facebook

derbyclub.be

Veel van onze leden hebben hun lidgeld én hun licentie en/of verzekering voor 2020 reeds vernieuwd. Je moet je lidgeld nog vernieuwen? Je bent nog op zoek naar een leuke club? Surf dan als de bliksem naar onze website en maak je lid van Derbyclub! Het ganse gezin is lid van de club, je mag vrij gebruik maken van de accommodatie en maandelijks krijg je een ledenbrief boordevol leuke activiteiten!

Lees meer op onze facebook

Kevin Van Ham is sterk bezig in Frankrijk! Samen met het Belgisch team won hij de nations cup en gisteren werd hij individueel 2de met 71,59%Vandaag trekken Kevin en Eros hun dansschoenen aan voor de freestyle! Zet hem op!!

Lees meer op onze facebook

We wensen Kevin Van Ham en Eros heel veel succes tijdens hun internationale wedstrijd in Frankrijk! Vanavond om 18u20 verschijnen ze voor de eerste keer aan de start! Zet hem op!!! #theroadtoTokyo2020

Lees meer op onze facebook

derbyclub.be

Reeds verschillende nieuwe gezinnen hebben de weg naar onze club gevonden! Daarnaast zijn we ook blij om te zien dat zoveel mensen hun lidgeld reeds vernieuwd hebben!!! Ben je zelf nog op zoek naar een fijne club met veel diverse activiteiten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Surf naar onze website, lees de eerste ledenbrief en sluit je aan bij onze club! Www.derbyclub.be

Lees meer op onze facebook

2019 was een mooi jaar, maar samen willen we van 2020 een mooier én beter jaar maken! We wensen iedereen het allerbeste toe en we hopen dat we elkaar in 2020 weer kunnen ontmoeten tijdens één van onze vele evenementen!!! Maak van 2020 een veilig en sportief jaar!!!

Lees meer op onze facebook

derbyclub.be

Het nieuwe jaar staat ons al toe te lachen en we kijken er naar uit om er samen met onze leden weer een sportief jaar van te maken!!! Uiteraard zijn ook nieuwe leden van harte welkom om zich VANAF 1 januari bij onze club aan te sluiten! Surf naar onze website www.derbyclub.be of stuur ons een mail info@derbyclub.be voor meer informatie!!!

Lees meer op onze facebook

Vandaag kreeg de Derbyclub hoog bezoek!! Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen langs en wisten ons te vertellen dat er geen stoute kinderen in onze club zitten! Oef!! Wat een geruststelling! Iedereen ging dan ook met een lekkere zak snoep naar huis!!!

Lees meer op onze facebook

Afgelopen zondag was er onze jaarlijkse St Hubertusviering met de zegening van de dieren, bossen en mensen. Aansluitend was er een wandeling voor de honden en paarden doorheen onze prachtige natuur!

Lees meer op onze facebook

U heeft nog enkele knappe prestaties van ons tegoed! De familie Niessen kreeg op 1 dag 2 kampioenen in huis! Merel werd kampioen bij de pony's niveau 1 en haar grote zus Zoë overwon bij de paarden niveau 0. Uiteindelijk zijn de 2 zusjes ook 2de en 6de geworden in het regelmatigheidscriterium en Melantho's Dilano, de pony van Merel werd uitgeroepen tot pony van het jaar! Proficiat!

Lees meer op onze facebook

En ook onze clubkampioenen dressuur 2019 zijn bekend! Niet-gelicentieerde ruiters: Fran Wevers Jumpingruiters: Lins Bomans Dressuurruiters: Kirsten Prevot Proficiat aan alle deelnemers en bedankt voor de helpende handen en de gezellige dag!

Lees meer op onze facebook

De clubkampioenen springen 2019 zijn bekend!!!! Hieronder krijgt u een overzicht! niet-gelicentieerden: Caelen Maithé pony's: Niessen Merel Clear round: Haumont Merle Serie A: Ferson Siena Serie B: Stefan Jaeken Serie 1+2 Kristof Vanduffel Proficiat!! Morgen is het de beurt aan onze dressuurcombinaties om hun beste beentje voor te zetten!

Lees meer op onze facebook