Laatste nieuws

Door persoonlijke omstandigheden een dagje later, maar daarom niet minder gemeend!!! Bedankt aan al onze vrijwilligers, groot en klein, waar we altijd op kunnen rekenen!!!!

Lees meer op onze facebook

Ook dit jaar vond Sinterklaas een gaatje in zijn drukke agenda om de kinderen van Derbyclub een bezoekje te brengen! Gelukkig waren er alleen brave kinderen (met wat werkpuntjes 😉) dus iedereen kon met een lekkere zak snoep naar huis!

Lees meer op onze facebook

Sinterklaas en Zwarte Piet hebben het bevestigd .... op de Derbyclub zijn er alleen maar brave kinderen!!!! Bedankt Sint en Piet om ons ook dit jaar weer een bezoek te brengen!!!

Lees meer op onze facebook

Wij zijn klaar voor het ledenfeest!!

Lees meer op onze facebook

En onze dressuurcombinaties! Niv 0 pony’s: 1: merel Niessen, 2 fae vandoremalen bij de paarden niv 0: 3 morrighan heytens! Fae vandoremalen won eveneens het regelmatigheidscriterium én haar pony Bolheims Karel werd pony van het jaar!

Lees meer op onze facebook

Dreamteams Derbyclub!!!!

Lees meer op onze facebook

We kunnen trots meedelen dat onze succesvolle internationale pony-amazone @zoë Niessen op de 20ste plaatst staat in de FEI wereldrangschikkingslijst!!! Wauw!!!

Lees meer op onze facebook

Onze 2 teams hebben heel hard gestreden tijdens het interclubkampioenschap kleine toer en beide ploegen mochten in de 2de ronde terugkomen! Uiteindelijk eindigde de ploeg van Fred Jaeken, Mieke Wouters, Elke Verheyen en Luc Deckers op een mooie 10de plaats (van de 37)! We danken alle deelnemers en de supporters! Het was een ontzettend leuke dag! Proficiat aan Bosscherhof met de 1ste en 2de plaats en aan Woutershof met de 3de plaats

Lees meer op onze facebook

Terwijl chef d’équipe Peter Prévot de dressuurploegen naar een 1ste, 6de en 8ste plaats loosde, werd Edwin Franco 1ste in het kampioenschap 4-jarige paarden! Proficiat!

Lees meer op onze facebook

10 teams van 6 clubs streden vandaag voor de titel interclubkampioen 2018! Uiteindelijk werd Derbyclub ploeg 1 eerste met @zoë Niessen, @Merel Niessen, @ Fae Van Doremalen en @Mieke Wouters! De 3 jonge ponycombinaties hebben hard moeten strijden tussen de paarden, maar alle 4 de combinaties behaalden top 3 resultaten! Ook een dikke proficiat aan SJ stables (2e plaats bij 1ste deelname!) en Dagen van het Paard (3de plaats) en uiteraard alle deelnemers!!!!

Lees meer op onze facebook

En we zijn helemaal klaar voor ons interclubkampioenschap dressuur!!!! Wie zal Derbyclub Opglabbeek opvolgen als interclubkampioen? Morgen verschijnen 10 ijzersterke ploegen aan de start en in totaal zullen er een 130-tal combinaties passeren!!Aan de prijzentafels zie je dat huisblijvers ongelijk hebben!!! Tot morgen!!!!

Lees meer op onze facebook