Laatste nieuws

Eveneens een interessant weetje dat terug te vinden is op de website van Paardensport Vlaanderen https://paardensport.vlaanderen/nl/lidmaatschap/ik-wil-op-wedstrijd

Lees meer op onze facebook

Aangezien we verschillende vragen i.v.m. brevettenafnames kregen, delen we graag deze boodschap van Paardensport Vlaanderen (terug te vinden op hun website: https://paardensport.vlaanderen/nl/lidmaatschap/ik-wil-op-wedstrijd)

Lees meer op onze facebook

Iedereen voelde de bui al hangen, maar vandaag kwam dan ook dat telefoontje .... Helaas mogen we ook dit jaar geen springclinic en oefenparcours organiseren! We keken er, net zoals jullie, enorm naar uit, maar gezien de huidige maatregels kan het helaas niet anders! We blijven echter positief en we hopen dat we jullie in het verlengde weekend van OHH voor onze 4-daagse jumping kunnen ontvangen, al is het in een andere vorm/ander kleedje dan we gewoon zijn! Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Lees meer op onze facebook

“Oops they did it again!” 🥳Cindy Schuurmans en Sharon Lubkemann startten gisteren in de prix saint georges. Cindy behaalde een eerste plaats en werd op de voet gevolgd door Sharon! Ook Zoe Niessen maakte een sterkte start met haar nieuwe paard en haalde zo een a-kaderscore binnen! Goed bezig dames!🥳

Lees meer op onze facebook

Laatste dag van de maand januari en dit wil ook zeggen dat je verzekering van je licentie (2019) verloopt. Wil je verzekerd blijven, maak dan snel je lidgeld in orde en vraag zelf of via de club je verzekering aan! Hou het veilig!

Lees meer op onze facebook

Wedstrijden zijn voorlopig enkel weggelegd voor de professionele ruiters en amazones en we kunnen trots meedelen dat 3 van onze prof-amazones afgelopen weekend fantastisch gepresteerd hebben! Cindy Schuurmans en Sharon Lubkemann veroverden een eerste plaats en Claudia Dorpmans wist zich op een derde plaats te klasseren! Proficiat dames! https://equnews.be/articles/larissa-pauluis-op-een-en-twee-in-grand-prix-turnhout?fbclid=IwAR1JLKOUbVBMbXbnadkjE7AYPAiLArh2k48_zMRCuFERjMrEZeE5p5vWh5c

Lees meer op onze facebook

Verschillende gezinnen hebben hun lidmaatschap bij Derbyclub reeds vernieuwd, waarvoor onze dank! Zodra het lidmaatschap in orde is, kan ook de licentie én/of de verzekering bij Paardensport Vlaanderen in orde gebracht worden, want deze zijn nu immers verlopen! (manueel proces dus indien het zéér dringend is, even telefonisch contact opnemen) We kijken er alvast naar uit om ook uw lidmaatschap te vernieuwen én om nieuwe leden te verwelkomen!

Lees meer op onze facebook

Vandaag is het nieuwe programma van Paardensport Vlaanderen online verschenen, dus vanaf nu kunnen we onze leden hieraan toevoegen zodat ze hun licentie en/of verzekering kunnen vernieuwen. Word snel lid of vernieuw snel je lidgeld (3O euro voor het volledige gezin!) via onze site (www.derbcylub.be) en dan doen wij de rest!!

Lees meer op onze facebook

Het bestuur van Derbyclub Opglabbeek wenst iedereen een zalig, gelukkig én gezond 2021!! We hopen dat we snel 2020 kunnen vergeten en dat we dit jaar opnieuw onze goedgevulde activiteitenkalender op een normale manier kunnen afwerken, want we hebben jullie allemaal gemist!!!

Lees meer op onze facebook

Al verschillende dagen hangt deze mooie helm op onze omheining! Van wie is deze helm? Laat het ons weten op info@derbyclub.be zodat we deze aan jou terug kunnen bezorgen!

Lees meer op onze facebook

We hopen dat iedereen een fijne, veilige en gezonde kerst heeft gehad 😍

Lees meer op onze facebook

O.w.v. de maatregelen betreffende het coronavirus vandaag helaas géén St. Hubertusviering :-( Maar we wensen iedereen een gezellige zondag! Geniet van het mooie weer en blijf gezond!

Lees meer op onze facebook

De clubkampioenen dressuur zijn ook bekend! Recreanten: @fran wevers, jumpingruiters @kim Baeten en de dressuurruiters Zoe Niessen!! Proficiat aan alle laureaten én aan alle deelnemers!!!

Lees meer op onze facebook

Het clubkampioenschap dressuur 2020 zit er op! Met de volgende link vinden jullie de volledige uitslag terug!

Lees meer op onze facebook

Zie hier alle foto’s van de laureaten! Spoedig zullen ook de andere foto’s verschijnen!

Lees meer op onze facebook

Benieuwd naar de volledige uitslag van het clubkampioenschap springen 2020? Klik dan snel op deze link!

Lees meer op onze facebook

De clubkampioenen zijn springen 2020 zijn bekend! Recreanten: Sonja Goossens, pony’s lubkemann lynn, clear round: @merle harmony, serie a: @freddy Jaeken, serie b: Ester Roosje Sylvia Kerkhofs, serrie1+2: Kim Nullens! Proficiat aan alle laureaten! Morgen is het dan tijd voor het clubkampioenschap dressuur dat omstreeks 10u start!

Lees meer op onze facebook

De eerste 3 bekers zijn uitgedeeld! Jayden Havinga, Romelie Bukinx en Mare Jacobs waren foutloos in de reeks 30 cm!! Zometeen starten de 2de reeksen van het clubkampioenschap springen 2020!

Lees meer op onze facebook

Er zijn voldoende inschrijvingen dus het clubkampioenschap springen en dressuur van komend weekend gaat door!! De startlijsten zullen spoedig verschijnen!!

Lees meer op onze facebook

Gisteren vond ook het kampioenschap dressuur plaats! Hier wisten onze leden liefst 4 podiumplaatsen te bemachtigen! In niveau 1 was er winst voor Zoe Niessen en was er een 3de plaats voor Kirsten Prevot Merel Niessen wist met haar 2 pony’s een podiumplek te bemachtigen. Voor haar was er een 1ste plaats is niveau 1 en een 2de plaats in niveau 2! 🏆

Lees meer op onze facebook

Vandaag stond het interclub kampioenschap grote toer op het programma! Hier wist het team van Siena Ferson, Sana Grondelaers, Kim Nullens en Ann Tielen een 11de plaats te behalen. Proficiat aan alle deelnemers😊

Lees meer op onze facebook

Al ingeschreven voor het clubkampioenschap springen en dressuur van volgende week? Doe het snel, want morgen is het de sluitingsdag!!!!

Lees meer op onze facebook

Inschrijven voor het clubkampioenschap springen en dressuur kan nog tot en met komende zondag (overmorgen)! Zorg dat je zeker ingeschreven hebt, zodat het clubkampioenschap (cfr. Coronamaatregels) kan plaatsvinden.

Lees meer op onze facebook

Vandaag stond het interclubkampioenschap kleine toer op het programma en Derbyclub werd door 2 ploegen vertegenwoordigd! Iedereen heeft zijn beste beentje voorgezet, maar helaas waren de anderen vandaag beter 🤷‍♀️ al bij al was het een mooie en gezellige dag! Op naar volgende week!!

Lees meer op onze facebook

En de volgende bronzen medaille is binnen! @naomi Nouwen werd vandaag 3de op het Belgisch Kampioenschap dressuur!! Proficiat!!!!!

Lees meer op onze facebook

Fantastisch nieuws: Kevin Van Ham heeft met Inferno (eigenaar Kevin en Jeffrey Teunkens) een bronzen medaille behaald tijdens het Belgisch Kampioenschap dressuur bij de para-equestrians!! Misschien nog een leuk weetje voor onze leden: Inferno is dichtbij huis gekweekt nl. Door Charel Dexters in As! Proficiat Kevin!!

Lees meer op onze facebook

Oeps she did it again! Ook vandaag won @naomi nouwen haar proef in het BK dressuur terwijl Kevin Van Ham 3de werd in de team test van de para-ruiters! Proficiat!! Zaterdag zal Naomi in de finale haar kür op muziek rijden! Wij duimen alvast voor beide combinaties!!

Lees meer op onze facebook

Het Belgisch Kampioenschap dressuur is vandaag van start gegaan en het was meteen een schot in de roos voor @naomi Nouwen! Ze won maar eventjes haar eerste proef! Proficiat!!! Op naar de volgende proeven voor al onze leden die tijdens het BK aan de start verschijnen!

Lees meer op onze facebook

Alweer fantastisch nieuws! Ann Tielen werd gisteren Nationaal kampioen bij de LRV met haar 4-jarig paard! Een dikke proficiat!!!!

Lees meer op onze facebook

De ploegen voor het interclubkampioenschap kleine en grote toer zijn gemaakt! We zoeken nog 1 combinatie om op plaats 4 in de grote toer te starten (110). We helpt het team en de club uit de nood?

Lees meer op onze facebook

Vanavond om 19:30 zal de vergadering voor de interclubkampioenschappen kleine en grote toer in onze kantine plaatsvinden. Indien je niet aanwezig kan zijn, maar wel wil deelnemen, gelieve dan een mailtje met de nodige gegevens te versturen. We kijken alvast uit naar uw komst en denk aan uw mondmasker aub!😷

Lees meer op onze facebook

En hier is dan nog fantastisch resultaat! Lieke Boucneau werd vandaag Provinciaal kampioen bij de LRV in niveau M dressuur!

Lees meer op onze facebook

En ook op zondag zetten we de lijn gewoon verder! Sharon Lubkemann werd 3de in de kleine finale dressuur van het Nederlands Kampioenschap en @edwin franco werd knap 3de tijdens het kampioenschap serie 2!!!

Lees meer op onze facebook

Weer een kampioene erbij! Joselien Wauters wint het provinciaal kampioenschap L2 met haar pony Icardo 🏆 🥇

Lees meer op onze facebook

Het clubkampioenschap springen en dressuur komt steeds dichterbij. De recreanten en jumpingruiters die aan het clubkampioenschap dressuur willen meedoen, kunnen de proeven nu raadplegen. Ze rijden 2x dezelfde proef! We kijken alvast uit naar jullie inschrijvingen! https://drive.google.com/drive/folders/1pA4pcjfDNrcEtWwjAS7nTKY2slzHCOXK?usp=sharing

Lees meer op onze facebook

Het goede nieuws blijft binnenkomen! Gisteren vonden de kampioenschappen van de jonge paarden plaats en ook hier stonden maar liefst 3 van onze leden op het podium!! Bij de 4-jarigen werd Sus Dirickx 2de en Ann Tielen 3de en bij het kampioenschap van de 5-jarigen werd Luc Deckers 3de! Proficiat!!!

Lees meer op onze facebook

Gisteren vond het interclubkampioenschap dressuur in Diepenbeek plaats. Onze ploeg met Merel Niessen, @zoë Niessen, Kirsten Prevot en @fae vandoremalen trokken aan het kortste eind en wonnen overtuigend het kampioenschap! Voor de 6de keer op rij heeft Derbyclub het interclubkampioenschap gewonnen!!!!! Fantastisch gewoon!!!

Lees meer op onze facebook

Sharon Lubkemann, één van onze dressuuramazones heeft haar beste beentje voorgezet en bereidt zich voor op het Nederlands Kampioenschap! 👍

Lees meer op onze facebook