Laatste nieuws

Nog een weekje en dan is het eindelijk tijd voor onze 4-daagse jumping. Zaterdag om 9.00 verzamelen we om de kantine, keuken en jurytoren in orde te maken en om de wegwijzers en reclame op te hangen. Iedereen is welkom! Op dinsdag 24 mei verwachten we om 18.00 zoveel mogelijk helpende handen voor het opbouwen van het parcours! Tot dan!

Lees meer op onze Facebook

We vinden het héél erg jammer dat we moeten vaststellen dat ALLE balken in de paddock op de grond liggen!! Helaas wordt er op deze manier geen enkel respect voor ons materiaal getoond!

Lees meer op onze Facebook

Het programma van onze 4-daagse jumping is na te lezen op de site van de Kempische Regionale! We kijken er alvast naar uit om jullie allemaal te verwelkomen in onze cavabar om te genieten van 4 dagen wedstrijd op de vernieuwde piste!!! Tot dan!!!!

Lees meer op onze Facebook

Op de vergadering is beslist dat er vanaf nu op de grote piste dressuur gereden mag worden. Het mest MOET opgeruimd worden!Schepje en kruiwagen staan klaar, dus gebruik het ook!

Lees meer op onze Facebook

Winnaars van de Paasrally: Linda en Leo Gabriëls!

Lees meer op onze Facebook

Met de nodige vertraging hier de foto’s van de Paasrally. De winnaars van dit jaar waren @linda Gabriëls en @Leo Gabriëls! Proficiat!

Lees meer op onze Facebook

Over minder dan een maand begint onze 4-daagse wedstrijd op onze vernieuwde piste! Wij kijken er alvast naar uit om jullie allemaal te ontvangen!

Lees meer op onze Facebook

Iedereen is morgen welkom op onze paasrally! Een toffe wandel-/zoektocht doorheen de bossen van Opglabbeek! Kortere route (6/7km) voor mensen te voet/met de fiets, langere route (13/14km) voor de paarden.

Lees meer op onze Facebook

Laatste dag om je in te schrijven voor onze spring- en dressuurlessen die volgende week beginnen!!!!

Lees meer op onze Facebook

Laatste kansen om je alsnog in te schrijven voor onze spring- en dressuurlessen met 3 nieuwe lesgevers/lesgeefsters: dinsdag: springen gevorderden Sus Dirickx, woensdag: springen beginners Ester Roosje Sylvia Kerkhofs, donderdag: dressuur beginners/gevorderden Zoe Niessen! Wees er snel bij, want te laat is te laat!! Inschrijven kan enkel telefonisch (Jos Lemmens). Meer info: zie ledenbrief!

Lees meer op onze Facebook

Vanaf 12 april beginnen onze spring- en dressuurlessen met 3 nieuwe lesgevers/lesgeefsters: dinsdag: springen gevorderden Sus Dirickx, woensdag: springen beginners Ester Roosje Sylvia Kerkhofs, donderdag: dressuur beginners/gevorderden Zoe Niessen! Inschrijven kan enkel telefonisch (Jos Lemmens). Meer info: zie ledenbrief!

Lees meer op onze Facebook

We willen nogmaals benadrukken dat de grote piste momenteel GESLOTEN is! Dit wil zeggen dat er NIET op gereden mag worden! En mest laten liggen is zeker NOT DONE!!!!

Lees meer op onze Facebook

We willen onze leden er op attent maken dat de grote piste nog enige tijd GESLOTEN is. Daarnaast zal het in de toekomst VERPLICHT zijn om mest op te ruimen. Bedankt!

Lees meer op onze Facebook

Heb jij interesse om recreatieve ruiters/ beginnende ruiters springles te geven? (In groepsverband 3-4 combinaties) Of ken je zo iemand? Laat het ons dan snel weten: info@derbyclub.be

Lees meer op onze Facebook

Komend weekend begint het officiële wedstrijdseizoen, maar verschillende van onze leden hun lidgeld (en hun licentie = manueel proces!) is nog niet in orde! Dit betekent dat zij niet kunnen inschrijven! Gelieve dit zo snel mogelijk via onze website in orde te brengen, want ook ons secretariaat is niet 24/7 beschikbaar en het zou jammer zijn als je het begin van het seizoen zou moeten missen!!! http://derbyclub.be/Home/TextPage?pageId=74d22798-6187-eb11-81e4-00505697dc61

Lees meer op onze Facebook

Na 2 jaar heeft onze club eindelijk weer een oefenparcours kunnen organiseren en wat een voor één! We zijn zo dankbaar voor de vele inschrijvingen, de toeschouwers, de helpers die we vandaag hebben mogen ontmoeten! Dit hebben we écht gemist!! Onze piste was nog maar 1 week (!!) klaar, maar ze heeft ontzettend goed stand gehouden en dat belooft alleen veel goeds voor de toekomst!! Bedankt Lunoco in Alken!! We zijn méér dan tevreden!! We kunnen niet wachten om jullie allemaal van 26-29 mei te verwelkomen voor onze 4-daagse jumping!!!

Lees meer op onze Facebook

Bedankt Guido Hornesch voor de fijne en leerrijke dag!!!! (Van de laatste groep zijn we een foto vergeten te maken! Sorry!!

Lees meer op onze Facebook

Morgen is het oefenparcours en iedereen mag starten in een verzorgde outfit!👍 De witte rijbroek mag dus nog een weekje in de kast blijven hangen!

Lees meer op onze Facebook

De deelnemers voor de clinic zijn bekend! Zie in evenement!! Iedereen is welkom!!!! Wij zorgen voor een geluidsinstallatie zodat iedereen alles kan volgen!! Inkom gratis!!!!! 13u: pony's 14u: clear round + serie A 15u: serie B 16u: serie 1 + 2 Hopelijk tot morgen!!!!! https://fb.me/e/1trqWiGXy

Lees meer op onze Facebook

Nog 3x 1 plaats in de springclinic van Guido Hornesch! Open voor leden én niet-leden! Deelname = 15 euro, inschrijven enkel via onze website! Beschikbare plaatsen in de reeks pony's, 105 en 110+120 Iedereen is trouwens ook van harte welkom om te komen kijken! Alles is te volgen aangezien we luidsprekers gebruiken! https://fb.me/e/1trqWiGXy

Lees meer op onze Facebook

We danken alle ruiters en amazones voor het vertrouwen in onze club! We zijn blij dat we jullie zondag na 2 jaar (EINDELIJK!!) zo talrijk mogen ontvangen! Bij deze bezorgen we jullie graag de startlijst! GEEN TER PLAATSE INSCHRIJVINGEN!!!! Aanvang 8.30!!! Vragen/opmerkingen: mailen naar info@derbyclub.be https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Facb_e2XnmRA84Z9Gq2QawAM3kHJX3UYvRBGg44k1Rw/edit?usp=sharing

Lees meer op onze Facebook

Vanaf nu staat de deelname aan de springclinic ook voor niet-leden open! Inschrijven kan via onze website: https://fb.me/e/17oeulKjN Reeks 1: pony’s (1 plaats) Reeks 2: 80-90 cm volzet Reeks 3: 100cm (4 plaatsen) Reeks 4: 110-120cm (2 plaatsen)

Lees meer op onze Facebook

Gunstige weersvoorspellingen voor volgende week voor onze springclinic en oefenparcours! Inschrijven is dus de boodschap! Www.Derbyclub.be

Lees meer op onze Facebook

Looking good ❤️❤️

Lees meer op onze Facebook

Dit heerlijk lentezonnetje doet ons verlangen naar het buitenseizoen! Schrijf dus zeker in voor ons oefenparcours op zondag 13 maart (8euro per paard/pony!!!) en onze springclinic van zaterdag 12 maart (eerst leden, niet-leden plaatsen zich via mail op de reservelijst) http://derbyclub.be/

Lees meer op onze Facebook

En de piste is klaar om jullie volgende week te ontvangen op ons oefenparcours!!!! 😍😍😍😍 Voor onze ruiters en amazones: de piste is voorlopig nog GESLOTEN!!!!!

Lees meer op onze Facebook

Over 1.5 week is het zover: de eerste wedstrijd in 2 jaar tijd én op onze vernieuwde piste! Wij kijken er alvast naar uit, jij ook? Inschrijven kan aan 8 euro/paard/proef (!!👍!!), parcours mag uitgereden worden. Proeven: balkjes lopen, 30-60-80-90-100-110-120 Inschrijven kan enkel via onze site! Doe het NU!!

Lees meer op onze Facebook

We zijn blij jullie te kunnen meedelen dat niemand minder dan Guido Hornesch de clinic van zaterdag 12 maart zal verzorgen! Deelnemen is voorlopig enkel voor leden, maar je kan je op de wachtlijst plaatsen (zie evenement). Iedereen is welkom om de clinic bij te wonen, want alles is via luidsprekers te volgen!

Lees meer op onze Facebook

Inschrijven voor ons OUTDOOR oefenparcours van zondag 13 maart 2020 kan vanaf NU!! zéér democratische prijzen (8euro per paard/pony!!), parcours mag uitgereden worden. Ideale moment om je voor te bereiden op het zomerseizoen! Volledig vernieuwde piste! Verschillende proeven: balkjes lopen, 30-60-80-90-100-110-120 dus voor iedereen wat wils! Eet- en drinkgelegenheid ter plaatse! Inschrijven kan enkel via onze site!

Lees meer op onze Facebook

We zijn verheugd jullie te vertellen dat vandaag de werken aan onze volledig vernieuwde piste van start zijn gegaan! We zijn hiervoor in zee gegaan met Grondwerken Lunoco uit Alken! We kijken enorm uit naar het eindresultaat! Door de werken is de grote piste gesloten en de kleine piste kan o.w.v. de werken ook beter vermeden worden!

Lees meer op onze Facebook

Wist je dat ..... * het lidgeld van onze club slechts 30 euro bedraagt? * iedereen die "onder hetzelfde dak woont" dan ook meteen lid is? * je vanaf dan vrij gebruik kan maken van onze accommodatie en deel kan nemen aan al onze activiteiten? * we een club zijn voor jong, oud, recreatieruiters, wedstrijdcombinaties en andere paardenliefhebbers? * je via onze club een licentie en/of een verzekering kan aanvragen? Aarzel niet! Surf naar onze website en word lid van onze club! www.derbyclub.be

Lees meer op onze Facebook

Wil je graag op wedstrijd, maar je hebt nog geen brevetten? Niet getreurd! Vanaf 2022 is dit niet langer nodig!! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!!! https://www.paardensport.vlaanderen/nl/brevetten/ruiterbrevetten/algemeen

Lees meer op onze Facebook

Verschillende mensen hebben opnieuw de weg naar onze club gevonden en we zijn blij dat we ook nieuwe gezichten mogen verwelkomen! We kijken alvast uit om er samen met jou een spetterend jaar van te maken! Wil je ook lid worden van onze club? Dat kan! Surf snel naar www.derbyclub.be

Lees meer op onze Facebook

Het bestuur van RV Derbyclub wenst iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2022!!! We kijken er alvast naar uit om samen met onze leden onze drukke activiteitenkalender volledig af te werken én om de sportieve verwezenlijkingen van 2021 ook in 2022 na te streven!! Bij deze "openen" we dan ook het jaar 2022 en vanaf nu kan iedereen via onze website lid worden en/of zijn/haar lidmaatschap vernieuwen! We kijken er alvast naar uit om jullie namen op onze ledenlijst te zien verschijnen! Het voltallige bestuur van RV Derbyclub Opglabbeek

Lees meer op onze Facebook

Triest nieuws heeft onze club bereikt: Maria Vander Heyden, echtgenote van Alfons Poets, is op 11 december zachtjes thuis ingeslapen. Maria was een trouw lid van onze club en ze heeft jarenlang de handen uit de mouwen gestoken achter de toog tijdens onze wedstrijden. We herinneren haar eveneens als een trouwe supporter voor haar kinderen Luc Poets en Tom Poets en later ook voor haar kleinkinderen Leen Verwimp, Cédric Poets en (eventjes) Lennert Poets. We wensen de familie Poets - Vander Heyden veel sterkte met dit verlies. Het voltallige bestuur van Derbyclub

Lees meer op onze Facebook