Ongevallenverzekering

Een ongeval is snel gebeurd en zeker in de buurt van paarden. Daarom biedt Paardensport Vlaanderen een ongevallenverzekering aan (voor de ruiter) en je kan deze verzekering via onze club aanvragen. 

Aangezien onze club een “open” club is, waar de leden ook buiten activiteiten gebruik kunnen maken van de accommodatie, biedt onze club de uitgebreide CI-verzekering van 36 euro aan. Deze CI-verzekering houdt in dat je zowel tijdens clubactiviteiten als niet-clubactiviteiten (dus ook thuis, in het bos, bij andere clubs enz.) bij een ongeval met een paard verzekerd bent. Onze club biedt énkel deze volledige formule.

Meer informatie over de inhoud van deze verzekeringen en wat te doen bij een ongeval vind je op de website van Paardensport Vlaanderen: klik hier 

Opgelet: De verzekering loopt steeds van 1 januari tot 31 december dus gelieve hier rekening mee te houden!

Opgelet: Dit is een personenverzekering! U moet nog steeds voor uw paard/paarden een verzekering tegen derden afsluiten. Vraag maar info aan uw persoonlijke verzekeringsmaatschappij!

Om de verzekering af te sluiten gebruik je best Mozilla Firefox (klik hier) of Google Chrome (klik hier). Bij het gebruik van Internet Explorer krijg je foutmeldingen. Werk ook alles meteen af om problemen te vermijden. Mocht u alsnog een foutmelding krijgen, aarzel dan niet om hier een screenshot van te maken en deze naar ons door te mailen info@derbyclub.be.


VERZEKERING AFSLUITEN                     KLIK HIER